Ook voor u?

Om haar personeelsbestand te versterken, zoekt de Belgische Federatie van Voedselbanken vrijwillige medewerkers/medewerksters voor de functie(s) hieronder:

Je opdracht als vrijwilliger  Je bestuurt een kleine vrachtwagen voor 7 paletten, met koeling en laadklep Je bent bereid om onze ploeg vrijwilligers twee à drie dagen in de week van 7u tot 15u te versterken. 

Je profiel  Je bent sociaal geëngageerd en bereid twee à drie dagen van je vrije tijd ter beschikking te stellen van een steeds groeiende groep mensen in nood. Je beschikt over een vrachtwagenrijbewijs C gezien de vrachtwagen meer dan 3,5 ton weegt.

Ons aanbod  Wij verwelkomen je van harte binnen onze ploeg van 34 enthousiaste vrijwilligers en medewerkers met een sociaal contract. Je beleeft een aangename werksfeer in onze vestiging in Vilvoordesteenweg 148, B-1120 Neder-Over-Heembeek, je uitvalsbasis. Wij zorgen voor een goed onderhouden vrachtwagen.

Voor meer info  Voel je je aangesproken en zou je graag deel uitmaken van onze warme groep vrijwilligers of wens je nog wat meer info neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter Luc Rogge - 0476 79 52 58  - rogge.luc@foodbank-brabant.be of met de afgevaardigde bestuurder Pierre Labouverie – 0471 66 57 07 – labouverie.peirre@foodbank-brabant.be

Wil je het kernteam van de Belgische Federatie van Voedselbanken helpen, ben je tweetalig en zet je graag de puntjes op de i? Dan ben jij misschien wel de collega die we zoeken! 

Mogelijke taken:

  • Opvolgen en delen van persberichten die verschijnen
  • Ondersteuning van de communicatie op sociale media en op onze website
  • Contacten met nieuwe en bestaande partners, steun bij de opstart van nieuwe samenwerkingsinitiatieven
  • Administratieve ondersteuning

We zoeken iemand die:

  • Tweetalig is (N/F)

  • Handig is met Microsoft Office - Internet - Facebook

  • Bereikbaar is (gsm, pc) 

 

Interesse?
Contacteer ons:
info@foodbanks.be
02.559.11.10

Word vrijwilliger

Word vrijwilliger door een persoonlijke know-how ten dienste te stellen van de Voedselbanken.

Vul onderstaand formulier in.
Wij zullen uw kandidatuur spoedig beantwoorden.

* Verplichte velden (deze inlichtingen zijn absoluut noodzakelijk)

Neem deel aan de voedselinzameling DELHAIZE en schenk 2 uren van uw tijd!. Alvast onze hartelijke dank in naam van de hulpbehoevenden in België.

van 2 t/m 8 DECEMBER 2021

Praktische info :

Zoals de voorbije jaren stelt Delhaize aan haar cliënteel voor “waardebonnen” aan te schaffen. Deze omvatten een lunch (3€), een warme maaltijd (6€), de drie dagelijkse eetmalen (9€)... Lees meer

 

* Verplichte velden (deze inlichtingen zijn absoluut noodzakelijk)